Next >>

Деловен простор за издавање in

Реф : Д473

Адреса :

КАЈ ОБИКОЛНИЦАТА

Слободно од датум : 17 March 2017

Финансиски информации :

Наемнина 499 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 160 m²
Број на соби 5
Број на спални 2
Број на катови 2
Број на купатила 2
Тип на греење Парно
Д473, КАЈ ОБИКОЛНИЦАТА, СЕ ИЗДАВА НОВ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, ПРИЗЕМЈЕ СО ИЗЛОГ И ПАРКИНГ 70 М2,  КАТ ОД 80 М2 СО 3 ПРОСТОРИИ И КУПАТИЛО, ПОДРУ,М ОД 7 М2, СО СОПСТВЕНО ПАРНО НА ПЕЛЕТИ, ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата