ПРВ КАТ+СУТЕРЕН + ДВОР

Реф : K1211

Адреса :

ЛАВЧАНСКА НАСЕЛБА
Битола

Слободно од датум : 13 August 2019

Финансиски информации :

Цена 60 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 110 m²
Land space 180 m²
Ориентација Југозапад
Број на катови 1
Број на купатила 2
К2111, ЛАВЧАНСКА НАСЕЛБА, 
СУТЕРЕН 44М2 ЗА ЖИВЕЕЊЕ СО ТЕРАСА ДО СТАНОТ, + ГАРАЖА, И ПРВ КАТ ОД 65 М2 + 3 БАЛКОНИ + СКАЛИШЕН ПРОСТОР, 
И УРЕДЕНО ДВОРНО МЕСТО ОД 180 М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата