КУЌА, 3 НИВОА ПО 70М2, СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, БЕЗ ДВОР

Реф : К2112

Адреса :

ЈЕНИ МААЛЕ
Битола

Слободно од датум : 12 August 2019

Финансиски информации :

Цена 70 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 210 m²
Број на спални 4
Број на катови 3
Број на купатила 3
К2112, ЈЕНИ МААЛЕ, ПЛАНСКА КУЌА, СО АБ ПЛОЧИ, ВЛЕЗ НА СЕКОЈ СТАН КАКО ВО ЗГРАДА, ПРИЗЕМЈЕ, КАТ И МАНСАРДА СО ПО 70 М2 НА КАТ, СОПСТВЕНО ПАРНО, БЕЗ ДВОР, ПОГОДНО ЗА ДВЕ ФАМИЛИИ
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата