ОДРЖАН СТАН

Реф : 1-863

Адреса :

БЕЛА ЧЕШМА - ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ
Битола

Слободно од датум : 09 August 2019

Финансиски информации :

Цена 27 900 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 46 m²
Број на спални 1
Ориентација Исток запад
Број на катови 4
1-863, БЕЛА ЧЕШМА - ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, ОДРЖАН СТАН НА 4 КАТ, 46 М2 КОРИСНА ПОВРШИНА + БАЛКОН ОД 3 М2 И ПОДРУМ ОД 6 М2, КУПАТИЛО СО НОВИ ПЛОЧКИ, СМЕНЕТА ДЕЛУМНО ДОГРАМАТА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата