ОБЛАСТА, МАЛА КУЌА ВО ЗАЕДНИЧКИ ДВОР

Реф : К2107

Адреса :

КАЈ ОБЛАСТА
Битола

Слободно од датум : 01 August 2019

Финансиски информации :

Цена 13 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 55 m²
Land space 50 m²
Ориентација Север Југ
Број на купатила 1

К2107, ОБЛАСТА, МАЛА КУЌА ВО ЗАЕДНИЧКИ ДВОР, СО ВКУПНО 55 М2, (СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА ДО 50 М2 ВО ОСНОВА, И ДЕЛ ОД ЗАЕДНИЧКИ ДВОР
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата