КАЈ ОБЛАСТА,НОВ ОПРЕМЕН СТАН,64+3+10М2, ПРИЗЕМЈЕ

Реф : 3-948

Адреса :

КАЈ ОБЛАСТА

Слободно од датум : 26 July 2019

Финансиски информации :

Цена 56 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 64 m²
Број на спални 2
Број на купатила 1

3-948, КАЈ ОБЛАСТА, НОВ ОПРЕМЕН СТАН, ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ 64 М2 + БАЛКОН 3М2 + ПОДРУМ 10 М2

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата