ОДРЖАН НЕРЕНОВИРАН СТАН ПОД ПАЗАРОТ

Реф : 2-1427

Адреса :

ПОД ПАЗАРОТ
Битола

Слободно од датум : 25 July 2019

Финансиски информации :

Цена 40 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 53 m²
Број на соби 3
Ориентација Југозапад
Број на катови 3
Број на купатила 1
2/1427, ПОД ПАЗАРОТ, СТАН СО 3 СОБИ, 53 М2 66 М2 БАЛКОНИ +5 М2 ПОДРУМ, ОДРЖАН, НЕРЕНОВИРАН
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата