КУЌА ВО ЦЕНТАР, ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА

Реф : K2104

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 23 July 2019

Финансиски информации :

Цена 43 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 73 m²
Land space 13 m²
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
Број на купатила 1
 К2104, ЦЕНТАР, КУЌА, ПОДРУМ=31М2, ПРИЗЕМЈЕ=35 И ПРВ КАТ 38М2 СО 13М2 УРЕДЕН ДВОР

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата