КАЈ ГОРНИОТ ПАРК, ДРВЕН ПАЗАР, ГОРЕН КАТ, ПАРНО, СОЛАРНА, ИЛИ ЗАМЕНА ЗА СТАНЧЕ

Реф : 4-165

Адреса :

КАЈ ПАРКОТ НАД ДРВЕН ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 23 July 2019

Финансиски информации :

Цена 36 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 88 m²
Land space 60 m²
Број на соби 4
Ориентација Југозапад
Број на катови 1
Број на купатила 1
4-165, ВО БЛИЗИНА НА ГОРНИОТ ПАРК (ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ) СЕ ПРОДАВА ОДРЖАН, ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАН ГОРЕН КАТ ОД КУЌА СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, СО ПАРНО ГРЕЕЊЕ И СО ГРЕЕЊЕ НА СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 88 М2 +20М2 ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ ВО СУТЕРЕНОТ И ДВОРНО МЕСТО ОКОЛУ 60 М2. ИЛИ МОЖИ ЗАМЕНА ЗА ЕДНОСОБЕН СТАН НА ПОНИЗОК КАТ И ДОПЛАТА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата