4-164,БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ОДЛИЧЕН КАТ+СУТЕРЕН+ДВОР КАТ+СУТЕРЕН+ДВОР

Реф : 4-164

Адреса :

БУКОВСКИ ЛИВАДИ

Слободно од датум : 19 July 2019

Финансиски информации :

Цена 35 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 160 m²
Број на соби 7
Ориентација Исток запад
Број на катови 1
Број на купатила 2
4-164,БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ОДЛИЧЕН КАТ ОД 89 М2 (ГОЛЕМА ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА, ОСТАВА, КУПАТИЛО, ВЦ, ДВЕ ГОЛЕМИ СПАЛНИ) +14М2 (ТРИ БАЛКОНИ),  СУТЕРЕН ОД 50М2 (ГАРОЊЕРА + ГАРАЖА), ПОКРИЕНИ ХОДНИЦИ И СКАЛИ (ПОСЕБЕН ВЛЕЗ) ОД 23 М2, ОДРЖАНО, И ПОСЕБНО ДВОРНО МЕСТО ОД 170М2 СО ШИРОК ВЛЕЗ И МОЖНОСТ ЗА ПАРКИРАЊЕ И ГАРАЖА, ОПРЕМЕНО
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата