ГАРСОЊЕРА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА КАЈ ДРВЕН ПАЗАР

Реф : К1964

Адреса :

КАЈ ДРВЕН ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 10 July 2019

Финансиски информации :

Цена 17 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 26 m²
Ориентација Север Југ
К1964, КАЈ ДРВЕН ПАЗАР, ГАРСОЊЕРА (СОБА СО КУЈНА И КУПАТИЛО) 14М2 И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 12М НА СУТЕРЕН + МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 112 М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата