СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА НАД ДРВЕН ПАЗАР СО ДВОР

Реф : К2019

Адреса :

НАД ДРВЕН ПАЗАР

Слободно од датум : 05 July 2019

Финансиски информации :

Цена 52 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 150 m²
Land space 190 m²
Број на соби 6
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
K2019, НАД ДРВЕН ПАЗАР , СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА НА ДВА КАТА И ПОДРУМ, НА ТИВКО И МИРНО МЕСТО. ПОДРУМ 44 М2, приземје 50М2 И КАТ 54М2 И БАЛКОН 5 М2, ДВОР ОКОЛУ КУЌАТА  ОД 190 М2 СО МОНТАЖНА ГАРАЖА
K2019, НАД ДРВЕН ПАЗАР , СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА НА ДВА КАТА И ПОДРУМ, НА ТИВКО И МИРНО МЕСТО. ПОДРУМ 44 М2, приземје 50М2 И КАТ 54М2 И БАЛКОН 5 М2, ДВОР ОКОЛУ КУЌАТА  ОД 190 М2 СО МОНТАЖНА ГАРАЖА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата