СТАРА КУЌА ВО ЦЕНТАР

Реф : К2099

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 26 June 2019

Финансиски информации :

Цена 39 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 77 m²
Land space 16 m²
Ориентација Југ
Број на катови 2
К2099,ЦЕНТАР, ТИВКО МЕСТО, СУТЕРЕН 37М2 И КАТ 42М2, ДВОР 16 М2, ЦЕЛО МЕСТО 84М2, ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА НА НОВ ОБЈЕКТ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата