ТРЕТА РЕОНСКА

Реф : K2098

Адреса :

ВО БЛИЗИНА НА ТРЕТА РЕОНСКА

Финансиски информации :

Цена 49 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 124 m²
Land space 100 m²
Број на соби 6
Ориентација Исток
Број на катови 2

СЕ ПРОДАВА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ , ПОДРУМ 49 М2 (СО 2 СКАЛИ ПОД НИВОТО НА ДВОРОТ- МОЖИ ДА СЕ ЖИВЕЕ, СО АДАПТАЦИЈА) , ГАРАЖА 12 М2 И КАТ ОД 63 М2, СО ДВОРНО МЕСТО 100 М2 

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата