РЕНОВИРАНА ОПРЕМЕНА КУЌА СО ДУЌАН И ДВОР

Реф : К2097

Адреса :

ГРАДСКИ ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 21 June 2019

Финансиски информации :

Цена 99 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 150 m²
Број на соби 6
Број на спални 4
Ориентација Северозапад
Број на купатила 3
К2097, ГРАДСКИ ПАЗАР, КУЌА СО ДУЌАН, ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА, СО ТРИ БЕТОНСКИ  ПЛОЧИ, ПАРНО НА ПЕЛЕТИ, НОВА ДОГРАМА СО РОЛЕТНИ, СО СЕ МЕБЕЛ,
ДУЌАН 24М2 + ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ 31М2
ДВА КАТА ПО 50 М2 + БАЛКОНИ И МОЖНОСТ ЗА НАДГРАДБА И ДВОР ОД 26М2 СО ПОМОШЕН ОБЈЕКТ ОД 28М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата