РЕНОВИРАНА НЕВСЕЛЕНА КУЌА СО ДВОР

Реф : К2096

Адреса :

ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ
Битола

Слободно од датум : 20 June 2019

Финансиски информации :

Цена 65 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 63 m²
Land space 140 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на купатила 1
К2096, ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ, РЕНОВИРАНА, НЕ ВСЕЛЕНА ПРИЗЕМНА КУЌА, ПОДРУМ 53 М2, ПРИЗЕМЈЕ 63 М2, СО УРЕДЕН ДВОР135 М2 И ГАРАЖА 20М2, 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата