ДУЌАН НА ПРОМЕТНА УЛИЦА

Реф : Д279

Адреса :

ЦЕНТАР, ПРОМЕТНА УЛИЦА
Битола

Слободно од датум : 17 May 2019

Финансиски информации :

Цена 230 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 120 m²
Д279, ДУЌАН (НОВ) НА ПРОМЕТНА УЛИЦА, (3Х40М2), СО ИЗЛОГ (ПОДРУМ +ПРИЗЕМЈА+МАНСАРДА)
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата