СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Реф : ИД500

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 31 March 2019

Финансиски информации :

Наемнина 1 500 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 100 m²
Ориентација Исток

ИД 500, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР (ДУЌАН) НА ПРОМЕТНА УЛИЦА, 100 М2, СО ИЗЛОГ И ПОДРУМ ОД 80 М2 КАКО МАГАЦИН ИЛИ АРХИВА, КЛИМАТИЗИРАН, СО СКАЛИ И ЛИФТ ДО ПОДРУМОТ 

ЗА 1500 ЕВРА + ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата