ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА СТАРА КАСАРНА

Реф : П480

Адреса :

СТАРА КАСАРНА НА ГЛАВЕН ПАТ

Слободно од датум : 18 October 2018

Финансиски информации :

Цена 39 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 640 m²
Land space 640 m²
Ориентација Југозапад
П480, СТАРА КАСАРНА, ПАРЦЕЛА 640 М2, ЗА ГРАДБА НА ИНДИВИДУАЛНА СТАНБЕНА ЗГРАДА П+2, (СО ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ ЗА П+1 И ИЗРАБОТЕН ПРОЕКТ) 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата