СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НАЈЦЕНТАР

Реф : ДИ475

Адреса :

НАЈЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 21 June 2017

Финансиски информации :

Наемнина 400 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 104 m²
Број на соби 4
Број на купатила 1
Број на тоалети 1
Д475, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА КАТ, НАЈЦЕНТАР, СО 4 ПРОСТОРИИ, КУЈНА И ТОАЛЕТ, СО КЛИМА И ПАНЕЛИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата