за продажба

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН ( Реф : Д281)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДУЌАН НА ПРОМЕТНА УЛИЦА ( Реф : Д279)
Цена : 230 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА ( Реф : Д273)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА ( Реф : П485)
Цена : 25 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА РЕНОВИРАН МАГАЦИН ( Реф : D269)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 1 400 m²
Повеќе
ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : Д268)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 9 m²
Land space : 31 m²
Повеќе
ОБЈЕКТИ СО СЕ БИЗНИС ( Реф : Д257)
Повеќе
Цена : 450 000 €
Простор (ефективен) : 400 m²
Land space : 1 400 m²
Повеќе
ОБЛАСТА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН ( Реф : Д244)
Цена : 17 000 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА КАТ ВО ТРГОВСКИ КОМПЛЕКС ( Реф : Д241)
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 24 m²
Повеќе