за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДВА ДЕЛОВНИПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : ИД506)
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 220 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : ИД502)
Повеќе
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ ( Реф : МОКЕЛ)
Повеќе
Наемнина : 2 € / месец
Простор (ефективен) : 9 237 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД502)
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД498)
Повеќе
Наемнина : 650 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ489)
Повеќе
Наемнина : 1 200 € / месец
Простор (ефективен) : 360 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : Д489)
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ВО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ СО СТОПАНСКИ ОБЈЕКТИ ( Реф : Д476)
Наемнина : 1 500 € / месец
Простор (ефективен) : 950 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НАЈЦЕНТАР ( Реф : ДИ475)
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
Деловен простор за издавање in ( Реф : Д473)
Наемнина : 499 € / месец
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе