Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НАЈЦЕНТАР ( Реф : ДИ475)
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
НОВ ПАЗАР ( Реф : Д238)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 16 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ( Реф : Д235)
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 304 m²
Land space : 70 m²
Повеќе
Деловен простор за издавање in ( Реф : Д473)
Наемнина : 499 € / месец
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе