Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА ( Реф : П485)
Цена : 25 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА РЕНОВИРАН МАГАЦИН ( Реф : D269)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 1 400 m²
Повеќе
ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : Д268)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 9 m²
Land space : 31 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД498)
Повеќе
Наемнина : 650 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ489)
Повеќе
Наемнина : 1 200 € / месец
Простор (ефективен) : 360 m²
Повеќе
ОБЈЕКТИ СО СЕ БИЗНИС ( Реф : Д257)
Повеќе
Цена : 450 000 €
Простор (ефективен) : 400 m²
Land space : 1 400 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : Д489)
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ОБЛАСТА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН ( Реф : Д244)
Цена : 17 000 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА КАТ ВО ТРГОВСКИ КОМПЛЕКС ( Реф : Д241)
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 24 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ВО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ СО СТОПАНСКИ ОБЈЕКТИ ( Реф : Д476)
Наемнина : 1 500 € / месец
Простор (ефективен) : 950 m²
Повеќе