Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДВА ДЕЛОВНИПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : ИД506)
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 220 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : ИД502)
Повеќе
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ КОН ПЕЛИСТЕР ( Реф : ИД 505)
Повеќе
Цена : 390 €
Простор (ефективен) : 360 m²
Land space : 1 500 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН ( Реф : Д281)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ ( Реф : МОКЕЛ)
Повеќе
Наемнина : 2 € / месец
Простор (ефективен) : 9 237 m²
Повеќе
ДУЌАН НА ПРОМЕТНА УЛИЦА ( Реф : Д279)
Цена : 230 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА ( Реф : Д273)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД502)
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД500)
Наемнина : 1 500 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе