за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА СО МАРКИЦА ( Реф : К1956)
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 188 m²
Повеќе
ПЛАЦ НИЖО ПОЛЕ ( Реф : П462)
Цена : 6 220 €
Простор (ефективен) : 622 m²
Повеќе