Плацеви

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КАЈ КРОМБЕРГ ( Реф : П492)
Цена : 16 €
Простор (ефективен) : 30 000 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА 3 СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ ( Реф : П491)
Цена : 18 €
Простор (ефективен) : 3 520 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : П488)
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 105 m²
Повеќе
ПЛАЦ ЗА КУЌА ( Реф : К2068)
Цена : 98 000 €
Повеќе
ПАРЦЕЛА , ГОРНООРИЗАРИ ( Реф : П486)
Цена : 9 999 €
Land space : 370 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛИ ЗА КУЌИ ВО БУКОВСКИ ЛИВАДИ ( Реф : П484)
Цена : 25 €
Простор (ефективен) : 500 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА, ЛАВЧАНСКИ ПАТ ( Реф : П483)
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 215 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : П482)
Цена : 47 500 €
Простор (ефективен) : 11 000 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА СТАРА КАСАРНА ( Реф : П480)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 640 m²
Land space : 640 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : П478)
Цена : 25 000 €
Land space : 383 m²
Повеќе