за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НОВА КУЌА, ОПРЕМЕНА, СО ПАРНО И КЛИМАТИЗЕРИ ( Реф : K1974)
Повеќе
Цена : 74 900 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К1965)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
МАЛ ОБЈЕКТ НАД ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1964)
Цена : 18 300 €
Простор (ефективен) : 26 m²
Land space : 112 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО СЕЛО ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : ПОД ПЕЛИСТЕР)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО ЦЕНТАР НА 2 КАТА ( Реф : К1955)
Повеќе
Цена : 124 000 €
Простор (ефективен) : 132 m²
Повеќе
ДВОРНО МЕСТО СО СТАРА КУЌА ( Реф : К1951)
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 72 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА НАД ЦРН МОСТ ( Реф : К1947)
Повеќе
Цена : 34 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА НА СТРЕЛИШТЕ ( Реф : К1946)
Повеќе
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 186 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН КАТ ОД КУЌА ( Реф : К1945)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Land space : 17 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ДВОР КАЈ ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ ( Реф : К1944)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 80 m²
Повеќе