за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДВЕ КУЌИ, РЕНОВИРАНА И НОВА ВО ЕДЕН ДВОР ( Реф : К1924)
Повеќе
Цена : 92 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 380 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КАРАБИНА, ПОДРУМ И ДВА КАТА ( Реф : К1978)
Цена : 71 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Повеќе
куќа во центар ( Реф : К1993)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
нова куќа, до битола ( Реф : к1992)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КАТ ПРИЗЕМЈЕ И ДУЌАН ( Реф : К1991)
Цена : 100 000 €
Простор (ефективен) : 149 m²
Повеќе
НАД ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1990)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА СО ДВОР ( Реф : K1981)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 190 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА СО ДВОР ( Реф : K1979)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К1977)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
НОВА КУЌА ЗАД УРЕДОТ ( Реф : K1972)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе