за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА СО ДВОР, ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : K2008)
Повеќе
Цена : 58 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2009)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 102 m²
Land space : 125 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К1601)
Повеќе
Цена : 66 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 165 m²
Повеќе
ПРИЗЕМНА КУЌА СО ДВОР И ГАРАЖА, МАРКИЦА П+1 ( Реф : К2007)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
ВО НАСЕЛБА ДО БИТОЛА, ПЛАНСКА КУЌА НА ДВА КАТА ( Реф : К2005)
Повеќе
Цена : 57 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 215 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ , ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : 2003)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2002)
Повеќе
Цена : 83 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА ПОД ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ ( Реф : К1998)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
БАИР ВСЕЛЛИВА КУЌА ( Реф : К1995)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 112 m²
Land space : 15 m²
Повеќе
НАД ОБЛАСТА ( Реф : К1776)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе