за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПРИЗЕМНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2024)
Повеќе
Цена : 37 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
К2026,ПАЗАР, ПРОМЕТНА УЛИЦА, КУЌА 200М2 ДВОР 150М2 ( Реф : К2026)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ОДЛИЧНА САМОСТОЈНА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : К1981)
Повеќе
Цена : 105 000 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 400 m²
Повеќе
КАЈ ДРВЕН ПАЗАР ОДЛИЧНА КУЌА НА 2 КАТА ( Реф : К2019)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 190 m²
Повеќе
БОРИМЕЧКА КУЌА СО ПАРЦЕЛА ИЛИ СЕКОЈА ПОСЕБНО ( Реф : К2018)
Цена : 18 000 €
Простор (ефективен) : 38 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СО ДВОР КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА ( Реф : К2011)
Повеќе
Цена : 99 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
ПОНОВА КУЌА СО СУТЕРЕН И 2 КАТА ( Реф : k2010)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
КЛАНИЦА, КУЌА СО ДВОР И ПОМОШЕН ОБЈЕКТ ( Реф : К1717)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 40 m²
Повеќе
КЛАНИЦА КАРПОШ ( Реф : К1718)
Повеќе
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 31 m²
Land space : 92 m²
Повеќе
БАИР, НОВА КУЌА, СО 2 СТАНА, БЕЗ ДВОР ( Реф : К1788)
Повеќе
Цена : 23 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе