Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПЛАНСКА КУЌА ВО ЦЕНТАР НА 2 КАТА ( Реф : К1955)
Повеќе
Цена : 124 000 €
Простор (ефективен) : 132 m²
Повеќе
ДВОРНО МЕСТО СО СТАРА КУЌА ( Реф : К1951)
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 72 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА НАД ЦРН МОСТ ( Реф : К1947)
Повеќе
Цена : 34 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА НА СТРЕЛИШТЕ ( Реф : К1946)
Повеќе
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 186 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН КАТ ОД КУЌА ( Реф : К1945)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Land space : 17 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ДВОР КАЈ ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ ( Реф : К1944)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА РЕНОВИРАН КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА ВО ЈЕНИ МААЛЕ ( Реф : К1649)
Повеќе
Цена : 21 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ, КУЌА, НОВ И СТАР ДЕЛ ( Реф : k1938)
Повеќе
Цена : 41 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ЈЕНИ МААЛЕ ( Реф : К1917)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе