Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, КАТ ПРИЗЕМЈЕ И ДУЌАН ( Реф : К1991)
Цена : 100 000 €
Простор (ефективен) : 149 m²
Повеќе
НАД ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1990)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА СО ДВОР ( Реф : K1981)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 190 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА СО ДВОР ( Реф : K1979)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К1977)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
НОВА КУЌА ЗАД УРЕДОТ ( Реф : K1972)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
НОВА КУЌА, ОПРЕМЕНА, СО ПАРНО И КЛИМАТИЗЕРИ ( Реф : K1974)
Повеќе
Цена : 74 900 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К1965)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
МАЛ ОБЈЕКТ НАД ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1964)
Цена : 18 300 €
Простор (ефективен) : 26 m²
Land space : 112 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО СЕЛО ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : ПОД ПЕЛИСТЕР)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе