Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

САМОСТОЈНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2002)
Повеќе
Цена : 83 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА ПОД ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ ( Реф : К1998)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА, 2 КАТА СЕКОЈ ПОСЕБНО ИЛИ ЗАЕДНО ( Реф : Н423)
Повеќе
Цена : 180 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
БАИР ВСЕЛЛИВА КУЌА ( Реф : К1995)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 112 m²
Land space : 15 m²
Повеќе
НАД ОБЛАСТА ( Реф : К1776)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ, РЕНОВИРАНА И НОВА ВО ЕДЕН ДВОР ( Реф : К1924)
Повеќе
Цена : 92 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 380 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КАРАБИНА, ПОДРУМ И ДВА КАТА ( Реф : К1978)
Цена : 71 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Повеќе
куќа во центар ( Реф : К1993)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
нова куќа, до битола ( Реф : к1992)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 200 m²
Повеќе