Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОНОВА КУЌА СО СУТЕРЕН И 2 КАТА ( Реф : k2010)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
КЛАНИЦА, КУЌА СО ДВОР И ПОМОШЕН ОБЈЕКТ ( Реф : К1717)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 40 m²
Повеќе
КЛАНИЦА КАРПОШ ( Реф : К1718)
Повеќе
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 31 m²
Land space : 92 m²
Повеќе
БАИР, НОВА КУЌА, СО 2 СТАНА, БЕЗ ДВОР ( Реф : К1788)
Повеќе
Цена : 23 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР, ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : K2008)
Повеќе
Цена : 58 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2009)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 102 m²
Land space : 125 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К1601)
Повеќе
Цена : 66 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 165 m²
Повеќе
ПРИЗЕМНА КУЌА СО ДВОР И ГАРАЖА, МАРКИЦА П+1 ( Реф : К2007)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
ВО НАСЕЛБА ДО БИТОЛА, ПЛАНСКА КУЌА НА ДВА КАТА ( Реф : К2005)
Повеќе
Цена : 57 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 215 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ , ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : 2003)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 150 m²
Повеќе