Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

Куќи за продажба in Битола ( Реф : К2031)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Land space : 300 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К2022)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ ( Реф : К1958)
Повеќе
Цена : 88 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ПРИЗЕМНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2024)
Повеќе
Цена : 37 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
К2026,ПАЗАР, ПРОМЕТНА УЛИЦА, КУЌА 200М2 ДВОР 150М2 ( Реф : К2026)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : Н508)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
ОДЛИЧНА САМОСТОЈНА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : К1981)
Повеќе
Цена : 105 000 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 400 m²
Повеќе
КАЈ ДРВЕН ПАЗАР ОДЛИЧНА КУЌА НА 2 КАТА ( Реф : К2019)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 190 m²
Повеќе
БОРИМЕЧКА КУЌА СО ПАРЦЕЛА ИЛИ СЕКОЈА ПОСЕБНО ( Реф : К2018)
Цена : 18 000 €
Простор (ефективен) : 38 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СО ДВОР КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА ( Реф : К2011)
Повеќе
Цена : 99 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе