Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА +ПОМОШНИ ОБЈЕКТИ+ДВОР ( Реф : К2057)
Повеќе
Цена : 14 900 €
Простор (ефективен) : 58 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА НАП+2КАТА+МАНСАРДА ( Реф : К2054)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МАЛА ОПРЕМЕНА КУЌА ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ЦЕНТАР КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : К2051)
Цена : 23 500 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Повеќе
одржана вселлива куќа кај црн мост ( Реф : К2050)
Повеќе
Цена : 67 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН КАТ, ЛАВЧАНСКО ( Реф : ЛАВЧАНСКО)
Наемнина : 95 € / месец
Простор (ефективен) : 85 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА ( Реф : К2046)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА СТРЧИН ОПРЕМЕНА ( Реф : СТРЧИН)
Повеќе
Наемнина : 470 € / месец
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
ОДЛИЧНА КУЌА ЗА ЖИВЕЕЊЕ ( Реф : K2043)
Повеќе
Цена : 66 666 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : К2039)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Повеќе