Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НАД ЦРН МОСТ, КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2065)
Повеќе
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Land space : 70 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : К2052)
Повеќе
Цена : 77 777 €
Простор (ефективен) : 106 m²
Land space : 116 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА ( Реф : К2038)
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 74 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
КУЌА СО ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : К1997)
Цена : 49 999 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Land space : 33 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА СТРЧИН ( Реф : k2064)
Повеќе
Цена : 180 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Land space : 350 m²
Повеќе
МАЛА ПРИЗЕМНА КУЌА ( Реф : К2063)
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СУТЕРЕН, КАТ И МАНСАРДА ( Реф : К2062)
Повеќе
Цена : 145 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ( Реф : ДОЛНО ОРИЗАРИ)
Цена : 10 900 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ ВО БОРИМЕЧКА, ИЛИ ПОСЕБНО ( Реф : k2059)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР НА БАИРОТ ( Реф : К2058)
Повеќе
Цена : 20 900 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 200 m²
Повеќе