Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НАД ОБЛАСТА, ПОСТОЕЧКА КУЌА + КАРАБИНА ПОТКРОВЈЕ ( Реф : K2079)
Повеќе
Цена : 59 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 45 m²
Повеќе
КАРАБИНА ( Реф : ЛАВЦИ)
Повеќе
Цена : 6 900 €
Простор (ефективен) : 61 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ И СУТЕРЕН ( Реф : К2077)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К2075)
Повеќе
Цена : 23 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2073)
Повеќе
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 190 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2072)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 113 m²
Повеќе
КУЌА ГРАДЕНА 1980 ГОДИНА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2071)
Цена : 27 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 400 m²
Повеќе
ПЛАЦ СО СТАРА КУЌА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА, ( Реф : К2069)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 164 m²
Land space : 290 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПЛАНСКА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2067)
Цена : 99 999 €
Простор (ефективен) : 368 m²
Повеќе
ОДЛИЧЕН ПРВ КАТ ОД ДВОКАТНИЦА СО ДВОР ( Реф : К2066)
Повеќе
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 160 m²
Повеќе