Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАРА КУЌА СО ДВОР ЗА РУШЕЊЕ ( Реф : К1932)
Цена : 18 000 €
Простор (ефективен) : 51 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : k1795)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ ( Реф : К1933)
Цена : 53 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
КУЌА СО РАБОТИЛНИЦА И ДВОР, ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К1929)
Цена : 71 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе