Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА, ВЕРТИКАЛНА ПОДЕЛБА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2095)
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 223 m²
Повеќе
КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР И НИВА ( Реф : НОВАЦИ)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 2 600 m²
Повеќе
МАЛ ПАРИЗ, ПОНОВА КУЌА ( Реф : К2094)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА ЗА СТАН ,СРЕДЕНА КУЌА НА БАИРОТ ( Реф : К2093)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 1 044 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ ПЛАНСКА КУЌА ( Реф : К2090)
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЃА СО ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К2088)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 35 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР, ПАРНО ( Реф : К2087)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
долно оризари, недовршена куќа ( Реф : К2086)
Повеќе
Цена : 18 888 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ВИКЕНДИЦА ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : ПОД ПЕЛИСТЕР)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 72 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2084)
Повеќе
Цена : 38 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 160 m²
Повеќе