за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ОДРЖАН СТАН НА ПРИЛЕПСКА ( Реф : 1/817)
Повеќе
Цена : 22 000 €
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ НА ИВАН МИЛУТИНОВИЌ ( Реф : 2/1357)
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 54 m²
Повеќе
ПОД НОВАТА БОЛНИЦА ( Реф : 2/1361)
Повеќе
Цена : 29 900 €
Простор (ефективен) : 48 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, нови еднособни станови ( Реф : нови)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 42 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ДО ПАЗАРОТ ( Реф : 4-137)
Повеќе
Цена : 69 000 €
Простор (ефективен) : 128 m²
Land space : 134 m²
Повеќе
центар ( Реф : 3-893)
Цена : 55 500 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Повеќе
ПОТКРОВЈЕ БЕЗ КОСИНИ КАЈ ПЕДАГОШКА ( Реф : 3-892)
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
нова мансарда во центар, трет кат ( Реф : 3-891)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН ГОЛЕМ СТАН ( Реф : 3-899)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 87 m²
Повеќе
Станови за продажба in ( Реф : 3-898)
Повеќе
Цена : 98 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Повеќе