за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАН ВО ЦЕНТАР СО ДВОР ( Реф : 2-1392)
Повеќе
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
НОВ, ДЕЛУМНО НЕДОВРШЕН СТАН ( Реф : 3-904)
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
НОВ СТАН ( Реф : 2-1373)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 51 m²
Повеќе
КАЈ ПЕДАГОШКА ( Реф : 3-895)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ОДРЖАН СТАН СО 2 СПАЛНИ , ЗА ИЗДАВАЊЕ ( Реф : Ц115)
Повеќе
Цена : 250 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
НАЈЦЕНТАР, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-898)
Цена : 40 500 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
НАјЦЕНТАР, 85 М2 ( Реф : 3-896)
Повеќе
Цена : 44 500 €
Простор (ефективен) : 85 m²
Повеќе
СТАН СО 2 СПАЛНИ СОБИ ( Реф : 2-1387)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
СТАН + КАРАБИНА ПОТКРОВЈЕ ( Реф : 4-155)
Повеќе
Цена : 41 000 €
Простор (ефективен) : 135 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ПРАЗЕН ВСЕЛЛИВ СТАН ПРВ КАТ ( Реф : 3-813)
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 54 m²
Повеќе