за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НОВОГРАДБА , СТАНОВИ И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : 3-913)
Повеќе
Цена : 900 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
НОВА БИТОЛА, ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ( Реф : 4-156)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 92 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВОГРАДБА ( Реф : 3-906)
Повеќе
Цена : 850 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВ ГОЛЕМ ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-911)
Повеќе
Цена : 90 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Повеќе
НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОБЛАСТА ( Реф : 3-890-А)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
НОВ РЕНОВИРАН СТАН НАД ПЕДАГОШКА ( Реф : 3-910)
Повеќе
Цена : 63 000 €
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
НОВО ПОТКРОВЈЕ ( Реф : 3-836)
Повеќе
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 71 m²
Повеќе
ОБЛАСТА, СТАН СО СПАЛНА ( Реф : 2-1393)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
КЛАНИЦА, ТРОСОБЕН СТАН,ЛИФТ ( Реф : 3-872)
Повеќе
Цена : 41 999 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
НОВА БИТОЛА, ТРОСОБЕН СТАН НА ПРВ КАТ ( Реф : 3-907)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе