за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР ( Реф : 1-855)
Цена : 38 500 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ЗА 50000 Е ( Реф : 3-938)
Повеќе
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 2-1418)
Повеќе
Цена : 38 500 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
НОВ ЛУКСУЗЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 4-160)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА +ПОДРУМ +ДВОР ( Реф : К2078)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
СТАН ПОЛУОПРЕМЕН ( Реф : 1-850)
Повеќе
Цена : 28 900 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
ушици еднособен стан со спална ( Реф : 1-849)
Повеќе
Цена : 21 900 €
Простор (ефективен) : 39 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-937)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН 3 СОБИ + КУЈНА ( Реф : 2-1416)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе
СУТЕРЕН ЗА ЖИВЕЕЊЕ ИЛИ БИЗНИС ( Реф : К2073)
Цена : 14 500 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе