за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ПРОДАВА СТАН ПОД ПЕЛАГОНКА 1 ( Реф : 1-858)
Повеќе
Цена : 27 300 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ПОД ПЕЛАГОНКА 1 ( Реф : 2-1424)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-942)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ГОЛЕМ ТРОСОБЕН СТАН, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-941)
Повеќе
Цена : 46 500 €
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ГОЛЕМ СТАН СО ГАРАЖА ( Реф : 3-940)
Повеќе
Цена : 41 500 €
Простор (ефективен) : 68 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, ЕДНОСОБЕН СТАН ( Реф : 1-857)
Повеќе
Цена : 22 500 €
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ ( Реф : 3-939)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
КАЈ ВЕРО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 2-1421)
Повеќе
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
НОВА СТАН ВО ЦЕНАТР ( Реф : 2-1420)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
МАНСАРДА, НОВА БИТОЛА ( Реф : 2-1419)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе