за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ОДРЖАН НЕРЕНОВИРАН СТАН ПОД ПАЗАРОТ ( Реф : 2-1427)
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе
КАЈ ГОРНИОТ ПАРК, ДРВЕН ПАЗАР, ГОРЕН КАТ, ПАРНО, СОЛАРНА, ИЛИ ЗАМЕНА ЗА СТАНЧЕ ( Реф : 4-165)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Land space : 60 m²
Повеќе
4-164,БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ОДЛИЧЕН КАТ+СУТЕРЕН+ДВОР КАТ+СУТЕРЕН+ДВОР ( Реф : 4-164)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
ЕКСТРА ЛУКСУЗЕН СТАН, ОПРЕМЕН ИЛИ НЕ, 82М2+БАЛКОН ( Реф : 4-163)
Повеќе
Цена : 105 000 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
НОВ ЕДНОСОБЕН И ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-946)
Повеќе
Цена : 34 500 €
Простор (ефективен) : 44 m²
Повеќе
ОДЛИЧЕН ОПРЕМЕН СТАН КАЈ НОВИОТ ПАЗАР ( Реф : 2-1426)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН СО 2 СПАЛНИ, 4 КАТ ( Реф : 3-943)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
CENTAR 63+3М2 ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН 50.000 ЕВРА ( Реф : 3-938)
Повеќе
Цена : 48 500 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 1-860)
Повеќе
Цена : 34 300 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
ЕДНОСОБЕН СТАН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : 1-859)
Повеќе
Цена : 24 000 €
Простор (ефективен) : 30 m²
Повеќе