за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА, СТАН 94М2+БАЛКОНИ +ПОДРУМ,3КАТ ( Реф : 4-167)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 94 m²
Повеќе
ОБЛАСТА, НОВ ОПРЕМЕН СТАН, 3 СПАЛНИ СОБИ ( Реф : 4-166)
Повеќе
Цена : 69 500 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО МАГАЦИНИ ( Реф : ИД506)
Повеќе
Цена : 300 000 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Land space : 10 000 m²
Повеќе
ПРВ КАТ+СУТЕРЕН + ДВОР ( Реф : K1211)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КАТ ОД КУЌА СО 3 СПАЛНИ, СУТЕРЕН СО 1 СПАЛНА, ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К1912)
Повеќе
Цена : 75 555 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ДУПЛЕКС 4 КАТ ( Реф : 3-949)
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН ( Реф : 1-863)
Повеќе
Цена : 27 900 €
Простор (ефективен) : 46 m²
Повеќе
ГРАДСКИ ПАЗАР, СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ СО ДУЌАН И ДВОР ( Реф : К2108)
Цена : 59 900 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
КАЈ ОБЛАСТА,НОВ ОПРЕМЕН СТАН,64+3+10М2, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-948)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : 3-947)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 67 m²
Повеќе