Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАН СТАН 3 СОБИ + КУЈНА ( Реф : 2-1416)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2073)
Повеќе
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 190 m²
Повеќе
СУТЕРЕН ЗА ЖИВЕЕЊЕ ИЛИ БИЗНИС ( Реф : К2073)
Цена : 14 500 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
МАНСАРДА, НЕДОВРШЕНА ( Реф : 2-1415)
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : 2-1414)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2072)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 113 m²
Повеќе
КУЌА ГРАДЕНА 1980 ГОДИНА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2071)
Цена : 27 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 400 m²
Повеќе
КАЈ ГОРНО ВЕРО ( Реф : 4-159)
Повеќе
Цена : 36 500 €
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАТ ОД КУЌА ЗА БИЗНИС ИЛИ ЖИВЕЕЊЕ ( Реф : ИД501)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД500)
Наемнина : 1 500 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе