Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА +ПОДРУМ +ДВОР ( Реф : К2078)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
СТАН ПОЛУОПРЕМЕН ( Реф : 1-850)
Повеќе
Цена : 28 900 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
ушици еднособен стан со спална ( Реф : 1-849)
Повеќе
Цена : 21 900 €
Простор (ефективен) : 39 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : КАЈ ПАЗАРОТ)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕН СТАН КАЈ ГОРНО ВЕРО ( Реф : КАЈ ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ И СУТЕРЕН ( Реф : К2077)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
Станови за издавање in ( Реф : ПРИЛЕПСКА)
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 47 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД502)
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-937)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К2075)
Повеќе
Цена : 23 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 30 m²
Повеќе